De ce multor barbati le este frica sa experimenteze un masaj erotic?

Chiar daca masajele erotice sunt vazute ca o arta a relaxarii, exista multi barbati care au conceptii gresite despre aceasta experienta. Dar ce poate fi atat de negativ cu privire la aceste servicii pentru a le evita in totalitate?

Pentru cei care nu stiau pana acum, masajele erotice implica o mare varietate de tehnici, cum ar fi: proceduri normale de masaj, ritualuri tantrice si utilizarea sexualitatii ca si cheie pentru relaxarea corpului. Nu orice femeie poate practica un masaj erotic, acesta fiind mai mult o arta decat un loc de munca.

Ce-i face pe barbati sa evite masajul erotic?

Chiar daca primirea unui masaj erotic este una dintre fanteziile barbatilor, exista unii domni care par sa evite acele saloane care il practica din urmatoarele motive:

Barbatii casatoriti cred ca aceasta este o modalitate de a insela.

Aceasta idee nu ar putea fi mai gresita. Masajele erotice presupun relaxarea corpului printr-o combinatie de procese mentale si sexuale, dar nu implica relatii sexuale cu maseuzele. Daca cineva alege acest serviciu, aceasta nu inseamna ca partenerul de viata este inselat. Dimpotriva, exista multe femei care isi surprind personal prietenii sau sotii cu un masaj erotic practicat de o profesionista – o maseuza care cunoaste toate zonele erogene care trebuie stimulate pentru a crea placere si relaxare.

Barbatii cred ca maseuzele vor rade de ei

Exista multi barbati care considera ca mersul la un salon de masaj erotic o va face pe maseuza sa creada ca nu este capabil sa performeze sexual, si de aceea trebuie sa vina la salon. Insa femeile care practica masaje erotice sunt perfect constiente de faptul ca toata lumea trebuie sa se relaxeze pentru a se indeparta de situatiile stresante zilnice. De asemenea, nu orice persoana se relaxeaza in acelasi mod: unii trebuie sa fie stimulati fizic, altii sexual, si acesta este motivul principal pentru care exista atat de multe tipuri de masaje care se practica astazi.

Nu vor sa se indragosteasca de maseuze

Este bine cunoscut faptul ca femeile care lucreaza in acest domeniu sunt tinere, frumoase si foarte pricepute in a oferi satisfactie. De asemenea, practicarea unui masaj erotic inseamna in primul rand crearea unei legaturi cu clientul. De aceea, intradevar exista unele cazuri de barbati care se indragostesc de acea femeie care le-a oferit posibilitatea de a experimenta un masaj erotic.

Frica de a fi recunoscut

Dupa cum se stie, masajul erotic reprezinta un subiect tabu, motiv pentru care multi oameni care beneficiaza de aceste servicii se tem sa nu fie recunoscuti de cunoscuti. Ei trebuie sa evite sa fie judecati de oameni cu o minte si atitudine nu prea toleranta. O solutia la aceasta problema poate consta in schimbarea locatiei cu una mai intima (cum ar fi hoteluri, moteluri sau altceva similar), aleasa de comun acord de catre client si maseuza.

Confidential sau nu

Cand vine vorba de saloane de masaj erotic, clientii trebuie sa stie de la inceput ca clauzele de confidentialitate sunt obligatorii. In acest fel, niciunui barbat nu ii va mai fi teama sa experimenteze aceste proceduri de relaxare.

Daca acest articol v-a convins sa va pregatiti pentru primul dumneavoastra masaj erotic, va recomandam sa cititi si 5 lucruri pe care ar trebui sa le stiti inainte de primul masaj erotic.