5 lucruri pe care ar trebui sa le stiti inainte de primul masaj erotic

Daca ideea unui masaj erotic devine din ce in ce mai interesanta, ar trebui sa cititi lucrurile de mai jos mai intai. Masajele erotice sunt concepute pentru satisfactie, dar exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de a porni spre salon. Numiti-le asa cum doriti – reguli, orientari, recomandari – si urmati-le in consecinta.

Nu este totul despre satisfactie sexuala!

Experienta de masaj erotic ofera beneficii si satisfactii in 3 moduri: fizic, mental si sexual. Acesta din urma poate parea cel mai important, dar de fapt acest tip de masaj ofera o stare de relaxare absoluta, dincolo de partea erotica.

Masajul erotic este intr-adevar o modalitate de a obtine o relaxare completa. Din ce in ce mai des oamenii uita cat de multa tensiune este direct legata de frustrarea sexuala. Intr-un masaj standard, unele zone nu sunt niciodata stimulate, iar accentul se indreapta catre zonele evidente care colecteaza stresul si tensiunea: spatele si umerii. Pe de alta parte, masajul erotic reuseste, de asemenea, sa elibereze tensiunile din zonele sexuale, lasand clientul intr-o stare de relaxare completa.

Pastrati-va controlul prin respiratie

S-ar putea sa credeti ca un masaj erotic are menirea de a va duce pe cele mai inalte muchii ale placerii. Nu e nimic rau acolo, dar trebuie sa stiti ca acest tip de masaj este, de asemenea, un test de control si rabdare.

Ce inseamna asta? Maseuza va crea placere in corpul dumneavoastra, pana cand veti ajunge la placere la marginea orgasmului. Intr-o clipa, maseuza se va opri. Din nou si din nou, veti fi dus pe culmea orgasmului, in cea mai placuta maniera. Toate acestea se incheie cu cea mai intensa experienta pe care o vei avea vreodata. Exista un truc in realizarea acestui lucru: controlul respiratiei.

Dupa ce ati exersat acest tip de abtinere cu ajutorul respiratiei de mai multe ori, veti observa cateva beneficii semnificative: libido sexual imbunatatit, prevenirea ejacularii precoce si experiente sexuale imbunatatite.

Faceti un dus inainte!

S-ar putea sa credeti ca nu este necesar, insa puneti-va in locul maseuzei pentru un minut. V-ati simti incantat sa masati un corp transpirat, plin de par si urat mirositor? Ganditi-va ca la un gest de politete, si faceti un dus atent, deoarece masajul erotic este o experienta intima, si nu ati dori sa fie afectata in vreun fel neplacut, in special de mirosuri urate.

Lasati-va grijile sa se dizolve

Este simplu: nu ganditi prea mult! Daca veti sta acolo gandindu-va la problemele pe care le aveti acasa sau la serviciu, fara sa va concentrati pe senzatiile provocate de mainile maseuzei, veti rata intreaga experienta. Lasati-va toate grijile sa se topeasca, si focusati-va pe fiecare senzatie simtita!
 
Maseuzele nu sunt prostituate – nu uitati asta!

Asta inseamna ca e cazul sa nu le tratati ca pe niste prostituate. Orice ati crede, tineti cont de aceste fapte: exista multe tipuri de masaj erotic – cum ar fi masajul tantric sau prostatic – si este nevoie de multi ani de antrenament pentru a deveni priceput in ele. Este foarte dificil sa echilibrati relaxarea si placerea deplina, asta este adevarat. Si tocmai asta este ceea ce separa maseuzele erotice de prostituate, intrucat masajul erotic este o arta a satisfactiei,  si nu doar o cale rapida de satisfactie sexuala.

Avand in vedere aceste lucruri, acum sunteti gata sa experimentati un masaj erotic. Ca este primul sau al zecelea, nu conteaza – cel mai probabil nu va fi ultimul. Deci, daca cautati un masaj erotic in Timisoara, va asteptam cu maseuze profesioniste foarte bine pregatite, stapane ale artei masajului erotic.