Arta masajului erotic reinvie la Timisoara, totul intr-o ambianta feerica.

Rupeti rutina cotidiana rasfatandu-va cu un masaj exotic, incitant, erotic sau chiar cu o sedinta prelungita de relaxare profunda la jacuzzi sau sauna alaturi de fetele noastre!

 

Am pregatit o oferta diversificata pentru dumneavoastra dar suntem intodeauna deschisi si receptivi la noi cerinte sau dorinte…

In timpul prezentarii maseuzelor va rugam sa fiti atent la urmatoarele:

 

– maseuzele care va zambesc considera ca va pot oferi un masaj exceptional

– maseuzele care NU va zambesc probabil considera ca nu sunt intr-o forma optima pentru a va oferi masajul dorit.

 

Va recomandam sa alegeti maseuza care zambeste.

 

Va rugam ca pe intreaga durata a sesiunii de masaj, inclusiv perioada petrecuta in dus, sa va asigurati bunurile de valoare. SALONUL BIANCO nu se face raspunzator pentru disparitia acestora. Va multumim pentru intelegere.

 

Durata unei sedinte de masaj este de 30/60 minute si incepe din momentul in care maseuza a intrat in camera pentru a incepe masajul si se termina cand maseuza iese din camera definitiv.

 

Pe toata durata sedintei de masaj erotic atat dumneavostra cat si domnisoara veti fi nud.

 

Recomandam dusul la inceputul sedintei de masaj, igiena fiind foarte importanta pentru un masaj de calitate.

 

Masajul erotic de relaxare (15 – 20 minute) se realizeaza cu mainile pe tot corpul sau in zonele in care doriti ca domnisoara sa insiste. Va rugam specificati cum preferati… Anumite domnisoare sunt atestate si executa un masaj somatic profesional.

 

Masajul body (15 – 20 minute) este masajul in care se creeaza apropierea intre dumneavoastra si maseuza, beneficiind de tehnicile pe care le preferati si care sunt agreate si de maseuza in fisa de profil personala.

 

Acest tip de masaj poate fi comparat cu un dans senzual realizat in pozitie orizontala si reprezinta preludiul pentru ceea ce va urma la finalul sedintei.

 

In general, printre tehnicile de body masaj folosite de domnisoare se regasesc:

 

– mangaieri, atingeri delicate cu mainile, unghiile, sanii, fesele maseuzei pe tot corpul dvs.

– unduiri si miscari lascive pe intreg corpul dvs. cu corpul alunecos al maseuzei

– saruturi pe corp (in functie de igiena / exclus zona genitala)

– soapte, gemete usoare, respiratie accelerata

 

Masajul erotic cu/fara finalizare (15 – 20 minute.

 

Printre tehnicile specifice acestui tip de masaj se regasesc:

– masajul cu manutele domnisoarei, in diferite stiluri, in functie si de preferintele dvs.

– masajul cu sanii maseuzei

– masajul cu pelvisul si abdomenul maseuzei

– masajul cu fesele, zona lombara si manuta maseuzei

 

Toate tipurile de masaj realizate in cadrul saloanului noastru atit si datorita experientei maseuzelor creaza senzatii chiar mai profunde decat finalizarea clasica prin contact sexual. Masajul erotic este mult mai senzual, mai sexual, benefic, igienic si creaza stari unice atat la nivel psihic cat si la nivel fizic.

Masajul erotic este o arta practicata de artiste pasionate de ceea ce fac, iar daruirea lor se va simti chiar si in momentul finalizarii.

 

 

Cele trei tipuri de masaj enumerate mai sus pot fi combinate sau poate fi ales un singur tip de masaj. Pentru un efect maxim va recomandam sa alegeti masajul combinat, relaxarea initiala avand un rol decisiv in atingerea apogeului la masajul erotic.

 

Va rugam:

NU insistati cu cerinte suplimentare (fata de cele descrise mai sus) daca primiti un refuz politicos.

In acest caz va recomandam sa alegeti, cu alta ocazie, o alta maseuza care este posibil sa fie compatibila stilului dvs.

Toate fetele vor fi tratate cu respect. Nu vom tolera nici un comportament jignitor. Incalcarea acestor reguli va aduce la intreruperea serviciilor fara returnarea banilor.