Principalele 6 beneficii ale masajului erotic

Masajul erotic este o forma unica de masaj, care relaxeaza si elibereaza intregul corp de stres si tensiune. Daca nu ati primit niciodata astfel de masaj, este posibil sa nu fiti constienti de numeroasele beneficii in comparatie cu masajul traditional. Continuati sa cititi pentru a descoperi 6 beneficii de top ale masajului erotic.

1. Ameliorarea stresului

Terapia de masaj este conceputa ca un instrument de vindecare a stresului. Prin masarea usoara a muschilor, puteti elibera stres si tensiune. Masajul erotic face un pas mai departe, permitandu-va sa experimentati o eliberare completa. Deoarece masajul acesta se concentreaza asupra intregului corp, inclusiv zonelor intime, va ofera o experienta de relaxare din cap pana in picioare, care este pur si simplu neegalata. De ce sa nu incercati si Dvs?

2. O modalitate de a experimenta intimitatea cu altcineva

Oamenii au permanent nevoie de intimitate, si aceasta nu este intotdeauna usor de gasit in lumea moderna. Masajul erotic este un loc sigur pentru a explora intimitatea cu o maseuza priceputa.

Relatiile intime ofera multe beneficii, printre care ameliorarea stresului, ameliorarea anxietatii si cresterea sentimentelor pozitive. Este mult mai bine sa experimentati intimitatea cu o maseuza de la un salon decat pe cont propriu.

3. Sentimente euforice

Masajul erotic este o modalitate naturala de a-ti creste sentimentele de euforie, gandire pozitiva si placere generala, fara a recurge la consumul de medicamente sau droguri – multi oameni aleg sa foloseasca substante precum alcoolul, diverse substante sau antidepresive pentru a le imbunatati starea de spirit.

Dar masajul erotic poate fi capabil sa faca acelasi lucru fara dezavantaje sau efecte secundare. Studiile arata ca masajele provoaca eliberarea de serotonina si dopamina, neurotransmitatori care sunt responsabili de sentimentele pozitive.

4. Imbunatatirea performantelor sexuale

Un specialist in masaj clasic nu va va atinge zonele intime; si totusi aceste zone pot genera tensiune si stres la fel ca orice alt muschi din corp. Atunci cand experimentati un masaj erotic, puteti alunga stresul si tensiunea care sunt stocate in aceste zone, si puteti experimenta relaxarea intregului corp. Astfel, masajul zonelor intime va poate ajuta sa fiti mai prezent in timpul relatiilor sexuale, si va poate imbunatati performanta.

5. Imbunatatirea relatiilor

Cand sunteti extrem de incordat si stresat, oamenii din jurul Dvs pot simti acest lucru. Masajul erotic va ofera o eliberare totala si completa, ceea ce inseamna ca veti fi simti relaxare in loc de stres.

Oamenii care sunt stresati tind sa se descarce pe cei dragi. Faceti-va o favoare si alegeti un masaj erotic – veti avea o energie pozitiva, iar relatiile vor avea doar de castigat de pe urma acestui lucru.

6. Imbunatatirea sanatatii generale

La fel ca la un masaj obisnuit, exista multe avantaje generale pentru sanatate si in cazul masajului erotic. Acesta poate ameliora presiunea asupra articulatiilor, imbunati fluxul si circulatia sangelui, si poate imbunatati functia limfatica. In plus, este mult mai distractiv si relaxant decat un masaj clasic deoarece include intregul corp.