Secretele unui masaj erotic perfect

Probabil ati auzit acea zicala, potrivit careia nimic nu se compara cu un specialist. Ei bine, atunci cand vine vorba de un masaj erotic, exista unele diferente uriase intre o astfel de sesiune de masaj intr-un salon precum Bianco si intentia de a va distra acasa, cu partenerul.

Astazi va dezvaluim cateva secrete profesionale despre ingredientele unui masaj erotic perfect. Oferim dezvaluiri complete, astfel incat sa intelegeti pe deplin conceptul si sa stiti ce ar trebui sa va asteptati cand veti decide sa faceti un masaj in salonul nostru.

O camera intima – Locul perfect si, totodata, un Colt de Rai

Pentru a beneficia de o sesiune perfecta de masaj erotic, trebuie sa avem in primul rand spatiul perfect pentru asta, nu? Asadar, in salonul nostru am amenajat camere speciale in acest sens. Veti avea o intimitate deplina, alaturi de muzica relaxanta, cu cateva parfumuri pe care le folosim special pentru a induce o stare de spirit relaxanta. De asemenea, asteptati-va ca maseuzele sa foloseasca cateva uleiuri de aromaterapie speciale – acesta este pasul urmatorul.

Uleiuri pentru un masaj special

Este absolut important ca miscarile si atingerile maseuzei sa fie insotite de moliciunea mainilor ei. Și in aceasta privinta, se folosesc uleiuri pentru masaje – nu cele alese aleatoriu, ci tipuri speciale. Prin aceasta ne referim la uleiuri care au parfumuri aromatice, cele menite sa creeze, sa stimuleze si sa relaxeze organismul. Dintre numeroasele optiuni disponibile avem un numar generos de arome, acestea fiind corelate cu tipul de masaj dorit.

Miscari si tehnici erotice

Sa nu uitam de interesul principal aici. Un masaj erotic inseamna sa ai un complex de miscari care impreuna vor crea excitare in cel mai magulitor mod. Desigur, maseuzele noastre sunt instruite in acest sens si stiu ce trebuie sa faca, devenind un fel de experte, deoarece aceasta este principala lor activitate. Credeti sau nu, exista atat de multe modalitati de a seduce, astfel incat intregul arsenal va sta la dispozitie.

In ceea ce priveste miscarile, trebuie sa stiti ca diferite parti ale corpului sunt puncte fierbinti pentru masajul erotic. Deci nu va mirati daca maseuza se va concentra pe anumite parti. Va puteti imagina simtind placere atunci cand maseuza va atinge pieptul, si se joaca cu parul de pe el?

De asemenea, o zona foarte sensibila este interiorul coapselor. Unii sunt atat de sensibili, incat se gadila chiar daca sunt atinsi in cel mai bland mod posibil. In afara de astfel de exemple, mai exista si alte parti – precum partea superioara a spatelui si umerii – ce sunt incluse in masaj.

Misterul actului

Nu puteti prezice urmatoarea miscare a maseuzei, si nu puteti ghici ce va urma. Uneori maseuza va purta o masca sau un costum special, o lenjerie care va va innebuni. Iata cateva exemple care se refera la modalitatile prin care ea va va seduce si va finaliza sesiunea de masaj erotic.

Evident, fiecare maseuza are farmecul ei personal care va contribui la o sesiune extraordinara de masaj. Nu putem nega faptul ca partea feminina a povestii este un element cheie.
Barbatii sunt sedusi de ele de la bun inceput, cand vad frumusetea maseuzelor, impreuna cu prezentele lor irezistibile si, intr-adevar, nu pot rezista sa fie rasfatati de miscarile si atingerile lor.

In concluzie, masajul erotic perfect este legat de o multitudine de elemente si ingrediente care formeaza o reteta perfecta. Aflati mai multe despre acest subiect vizitand salonul nostru – sau mai bine, apelati-ne si faceti o programare, alegand pe cine doriti sa va fie maseuza, si veti experimenta singuri ce inseamna un masaj erotic perfect.